Zo wil ik het niet meer…en nu?

Wat me nog het meest raakt en ontroert in het werken met cliënten is zien hoe na een eerste sessie al helder wordt wat ruimte voor jezelf maken oplevert. En hoe dat meteen zorgt voor veranderingen in zowel je werk en privé leven.

Zo ook bij Tanja. Zij werkt als zelfstandig HR specialist en heeft een goed lopend bedrijf. Terwijl ze meer dan 40 uur in de week werkt, draait ze ook nog een gezin met 4 kinderen tussen en 7 en 13. Waarbij twee kinderen extra zorg nodig hebben. Ze voelt zich altijd gejaagd en loopt constant achter de feiten aan.

En zo wil ik het echt niet meer
We ontmoeten elkaar op het moment dat alles in haar zegt: “En zo wil ik het echt niet meer!”
Ze herkent zichzelf niet meer in die gespannen vrouw die altijd maar bezig is en bij alles denkt: “oh nee niet nog meer “. Dat je ook kan genieten en plezier hebben van de dingen die je doet, voelt ze allang niet meer.

Veranderen, maar hoe?
100% committment voelt ze om haar leven te veranderen. Maar hoe dan? Een richtingaanwijzer kan ze nu wel gebruiken.

Spanning herkennen
Al tijdens de eerste yoga coachingsles ervaart ze de spanning in haar lijf. En herkent ze wat ze in haar dagelijks leven doet,waardoor ze telkens deze spanning opbouwt. Zo voelt ze ook ineens de motivatie van binnenuit om het écht anders te gaan doen.
En ontdekt ze stap voor stap dat ruimte maken zorgt voor nieuwe ruimte.

Ervaring van Tanja
Dit is één van haar ervaringen: “Onlangs had ze een gesprek met een medewerkster over haar functioneren. Het beloofde een lastig gesprek te worden. Ze zag er wel een beetje tegenop. Maar had ineens de ingeving om dat we ze had geleerd meteen in de praktijk te brengen.

Zo besloot ze vlak voor het gesprek even tijd te nemen om rustig te worden. Ze liet los waar ze daarvoor mee bezig was geweest. En bracht haar aandacht naar haar ademhaling.

De medewerkster nodigde ze uit over 5 minuten naar haar kamer te komen. Die ze rustig klaar maakte voor een warm ontvangst. De thee stond klaar bij binnenkomst.

Het moment van binnenkomen zegt Anja: “Oh, ik zag echt op tegen dit gesprek. Maar nu ik hier aankom voel ik me helemaal rustig worden door jouw ontvangst”.

Een uur later zijn beiden blij met het verhelderende gesprek.

Vol trots vertelt Tanja hoe zij de inzichten die zij krijgt gedurende het programma meteen integreert in haar dagelijks leven. Waardoor er meer rust en ruimte voor haar ontstaat, in haar werk en in haar gezin en privé leven. Zo voelt ze stap voor stap weer hoe ze ontspanning en genieten in haar leven terugbrengt.”

Verlang jij daar ook naar?

Voor de zomer, op donderdagavond 23 juni 2016 in Amsterdam geef ik nog één Me Time Ontmoeting Hoe je Vitaal door je leven gaat.
– Wil jij even een paar uur écht tijd voor jezelf?
– Helder krijgen wat belangrijk voor je is?
– Ontdekken wat je nodig hebt om je vitaal en energiek te voelen?

Meer weten? Klik hier

Mijn gehele nieuwe website ontdekken? Klik dan hier. Behoefte aan een 5 minuut meditatie voor Rust en Ruimte op je werk? Kijk dan eens bij Gratis op de site. Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie.

Geniet!

Esther

P.s. Ken jij andere ondernemende en nieuwsgierige mensen die rondlopen met vragen, hoe ze meer Rust, Ruimte en een Rijker leven kunnen creëren? Gebruik dan onderstaande knoppen om dit bericht te delen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *