Thank Gos it’s monday of meer van de mondays blues

Het is weer maandag. Heb je een heerlijk weekend gehad waarin je helemaal bent bijgekomen en je nu weer lekker aan de slag bent?

Of:

Valt het begin van de week rauw op je dak? En zie je niet hoe je alle bordjes deze week omhoog kan houden?
Ben je juist blij dat je de drukte van thuis achter je kan laten en aan het werk kan?

Overeenkomst
Voor iedereen is dat weer anders. Wel is er een overeenkomst. Ergens wringt er namelijk iets. Het lukt je niet om de balans te vinden tussen je werk en privé.

Signalen
En als dat lang genoeg duurt dan worden de fysieke, emotionele, mentale en spirituele signalen steeds duidelijker, zoals:

  • Vermoeidheid en slecht slapen of juist niet meer wakker worden ’s ochtends.
  • Je niet blij voelen, weinig om dingen kunnen lachen, snel boos worden, onzeker zijn.
  • Veel piekeren en vaak negatieve gedachten hebben.
  • Het gevoel hebben dat je de boot mist, niet uit het leven halen wat er in zit of een gevoel dat je geen deel uit maakt van het leven dat je leidt.

Verwelkomen
Je kunt die signalen van je lichaam (geest en ziel) vervelend vinden, negeren of er boos om worden. Je kan ze ook verwelkomen omdat ze je een boodschap geven. Een boodschap die je meer vertelt over hoe jij “Het beste uit jezelf haalt”.

In de aankomende vijf weken stuur ik je wekelijks een inspiratiebericht over deze signalen en hoe ze je kunnen helpen. Ik reik ook suggesties aan om deze signalen om te zetten in meer energie, rust, ruimte en een rijker leven.

Mijn wens is dat we allemaal meer rust, ruimte en een rijker leven ervaren. Ik hoor graag wat jij hiervoor nodig hebt.

Wil je dat ik met je mee kijk? Klik dan hier op het gratis Skype gesprek “Een Zee van Ruimte” en zie wat het voor jou betekenen. Ik hoor graag wat jij nodig hebt,

Of kom 9 april 2015 naar het Vrouw & Passie Event “Leef je waarom” in Seats to Meet in Utrecht, waar ik in een speeddate sessie van 20 minuten verder op je vraag kan in gaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *