“Ken jij die zachte plek in jou?”

Ken jij die zachte plek in jou? Die plek waar je je echt thuis voelt in jezelf? Waarin je jezelf goed vindt zoals je bent? En accepteert dat alles zich in jouw leven op precies het juiste moment ontvouwt?

Inspiratie
Misschien een rare vraag. Maar ik ben nieuwsgierig naar of jij die plek ook kent. Waarom juist nu die vraag? Omdat ik me op dit moment heel erg verbonden met dat gevoel. En ik weet hoe heerlijk het is om dat gevoel te voelen en te zijn.

Ontspannen, ruim, vol en genietend. Misschien heb jij er (nog) andere woorden voor?
Heb ik dit gevoel altijd? Nee jammer genoeg niet, gelukkig wel steeds vaker. En mijn focus is om dat altijd te voelen.Met mijn werk wil ik jou ook inspireren dat gevoel helemaal toe te laten of te gaan toelaten.

Wat eraan vooraf ging
Sinds half februari ben ik gestart met de Video Business School. Met het gebruik van video’s wil ik meer kunnen betekenen voor jou mijn lezer/deelnemer en wil ik meer mensen inspireren om alles wat er in je gebeurt serieus te nemen. Naar je lichaam (fysiek, emotioneel en mentaal) te luisteren. Want wanneer  je dat doet, dan voel je je rijk en vitaal. Doe je precies dat wat goed voor je is én waar je blij van wordt en omring je je met de mensen die je steunen en bekrachtigen. Daarover later meer in een video.

Vastlopen
Ik heb veel inspiratie en ideeën, maar technisch loop ik op dit moment even vast. De kwaliteit van de opnames zijn nog niet goed. Ik krijg terug dat het beeld te vaag is. En wanneer mensen daarop afhaken, heeft het maken en publiceren van een video ook geen zin.

Techniek is nu juist iets waar niet mijn affiniteit ligt. De frustratie zit hem: in aan de ene kant de ideeën te hebben en deze meteen uit te willen voeren. En aan de andere kant te weten dat mijn eerste stap nu zit in een beslissing nemen over hoe ik ze ga maken. Neem ik de video’s op op mijn computer? Ga ik een telefoon of juist een camera gebruiken? Ben ik daar uit, dan mag ik gaan leren hoe ik een video kan editen. Daar ben ik nog wel even mee bezig!

Cadeau
De frustratie kan ik voelen én tegelijkertijd het grote cadeau. In het gedoe, voel ik namelijk totale acceptatie. Ik ben goed zoals ik ben! En zet in precies het juiste tempo de stappen  die goed zijn voor mij. Ik voel me stil en ontspannen, met mijn aandacht helemaal bij dat wat ik nu te doen heb. Ik geniet van mezelf en van wat ik allemaal aan het leren ben.

‘Ik ben goed zoals ik ben’
Wil je dat nu ook voelen? Die zachte plek in jou? Adem dan een paar keer rustig in en uit. Ga naar die plek in jou waar je voelt dat je helemaal goed bent zoals je bent. Blijf hier met je aandacht helemaal bij terwijl je rustig door ademt. Zeg een paar keer tegen jezelf: ‘Ik ben helemaal goed zoals ik ben’.
Ik ben benieuwd hoe jij je daarna voelt. Je bent van harte welkom je ervaring met mij te delen.

Kan je daarbij hulp gebruiken?
Heb je daar moeite mee? Of wil je dit gevoel meer integreren in je dagelijks leven, waardoor je vitaal, gefocust en genietend die dingen doet die je héél graag doet?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend Skype gesprek waarin ik met je mee kijk, esther@ontmoetingen.com

Of klik op de link voor meer informatie over het 10 weken programma Jouw Lichaam als Gids naar Rust | Focus | Genieten  dat in Amsterdam start op 13 april 2017.

Voor nu geniet van jezelf!

Esther

P.s. Ken jij andere ondernemende en nieuwsgierige mensen die rondlopen met vragen, hoe ze meer Rust, Ruimte en een Rijker leven kunnen creëren? Gebruik dan onderstaande knoppen om dit bericht te delen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *