Jouw Ultieme Powerboost in 3 stappen

Ontdekken hoe jij emoties die je lastig vindt om kan zetten in kracht en vitaliteit?

 

Jouw Ultieme Powerboost in 3 stappen

Ben je de laatste tijd wel eens boos, geïrriteerd of verdrietig? Vind je dat stom van jezelf of niet kunnen? Jij hebt toch helemaal geen reden om boos te zijn of je geïrriteerd of verdrietig te voelen?

Relativeer jij net zolang totdat je deze emoties, die je niet leuk vindt, niet meer voelt? Of eet jij die zak met M & M’s, checkt je Facebook of leest de hele dag je email? Het gekraak en het malen van je kiezen maakt dat je even alles vergeet. Net als bezig zijn met Facebook, je kinderen of vrienden.

Even, want daarna is er dat lege rotgevoel!
Een gemiste kans! Ik kan je één ding vertellen: “die emoties verdwijnen niet”. Uit ervaring weet ik dat ze ergens in mijn lichaam blijven én dat ze terugkomen. Altijd op een ongewenst moment.
Weet je dat jouw emoties jou een heel groot cadeau willen geven? Welk cadeau? Het cadeau van jouw Kracht & Vitaliteit.

Wat is het geheim?
Het geheim is niet weg te lopen van je emoties, maar er naartoe te gaan. Ze te omarmen. Wil jij ontdekken hoe dat werkt? Ga dan verder met de Powerboost.

Ben jij klaar voor jouw eigen Powerboost?
Zoek een rustige plek waar je kan liggen of zitten en voel jouw emotie. Adem er naartoe. Word je afgeleid door gedachten? Breng je aandacht terug naar je emotie.

Voel op welke plek in je lichaam deze emotie zit. Leg je hand op deze plek. Ga helemaal in het midden van deze emotie zitten. Adem hier rustig in en uit.

Sta jezelf toe om alles helemaal te voelen én merk op wat er dan gebeurt.
Ik ben benieuwd naar jouw ervaring.

Kan jij hulp gebruiken bij het voelen van je emoties?
Vraag dan de gratis audio “Jouw ultieme Powerboost” aan via esther@ontmoetingen.com.
Deze helpt jou, je emotie om te zetten in kracht & vitaliteit, waardoor je meer rust, ruimte en een rijker leven ervaart.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *