Hoe Me-time, zorgt voor me-time!

Eén Gouden Tip voor Me-time!
Is het maken van een zakelijke half jaar én jaarplanning. Hierin plan je werk, belangrijke privé activiteiten én nog belangrijker! Tijd voor ontspanning, vakanties en ruimte voor inspiratie.

Spanning en druk
Vaker krijg ik te horen dat ik rust geef en zo rustig ben. Maar dat komt niet vanzelf. Vaak genoeg voel ik druk of spanning.

Doorwerken
Vorige jaren werkte ik in de zomer door. Een ultiem moment om klussen die nog lagen op te pakken. Of toch niet?

Als ik terugkijk had het vooral te maken met de driver “Doe je Best” (zie ook de vorige Inspiratieberichten). De resultaten lieten op zich wachten én ik “moest” blijven werken van mezelf.

Gunnen
Dit jaar gun ik mezelf daarom het grootste deel van juli t/m half aug VRIJ. Vrij om te doen waar ik zin in heb, te ontspannen, genieten, op te laden en inspiratie op te doen.

Hoe Me-time, zorgt voor Me-time?
Misschien heb jij niet de mogelijkheid zo lang vrij te nemen. Maar kijk wanneer en hoeveel Me-Time je wel voor jezelf kan maken. Een paar uurtjes extra naar buiten geven al een vakantie gevoel.

En gebruik één van die momenten om Me-time in te plannen voor het aankomende half jaar. Plan niet alleen je werk en de “verplichtingen”, maar juist ook vakantie, vrije dagen of momenten voor jezelf. Je verheugen op leuke dingen zorgt ook voor ontspanning en plezier! En maakt dat je aankomend half jaar meer rust en ruimte in je leven hebt. En zo zorgt Me-time voor meer Me-time!

Ik gun je een heerlijke zomer. En ontmoet je na vanaf half augustus graag weer!

p.s kan jij hulp gebruiken bij het integreren van rust en ruimte in je werk en privé leven? Vanaf week 34 begeleid ik weer ambitieuze professionals en zelfstandig ondernemers om “Liefdevol en vitaal het beste uit zichzelf te halen in werk en privé”.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *