Weet jij wat jou ontspant?

Waar ervaar jij het meeste stress en spanning? In je werk of juist in je privé leven?
Als ik nu aan je vraag om 10 dingen op te schrijven die je kunt doen om even écht te ontspannen in je werk of privé ? Val je dan stil? Of geef je meteen een antwoord?

 


Vorige week tijdens de Health and Lifestyle beurs in het WTC in Amsterdam gaf ik diverse workshops
“Jouw strategie om het beste uit jezelf te halen”. Opvallend is dat deze vraag voor veel vrouwen lastig is.
Waarom ontspannen je helpt meer energie te krijgen

 

Waarom ontspannen belangrijk is?
Misschien vraag je je af waarom ontspannen zo belangrijk is? Dat heeft te maken met de stresshormonen die we constant aanmaken in ons lichaam. Deze hormonen helpen ons alert te zijn en in het moment meer energie te hebben. Maar blijven ze te lang in ons lichaam dan zorgen ze er o.a. voor dat we sneller vatbaar zijn voor ziekten, onze bloeddruk omhoog gaat en we aankomen.

Wat verlang jij?
Terwijl de verlangens zoals o.a.: balans tussen werk en de opvoeding van mijn kind, meer structuur in mijn leven, heldere keuzes kunnen maken en meer energie alleen te realiseren zijn als je ruimte maakt voor jezelf. Ruimte voor ontspanning.

Vanaf 28 januari begin ik weer met het 7 weken durende programma: “Haal liefdevol en vitaal het beste uit jezelf”. Waarin ik je op praktische wijze leer hoe je juist die rust en ruimte voor jezelf in je dagelijks leven brengt.

Wil jij?:
– Meer energie
– Weten wat belangrijk voor je is én heldere keuzes maken voor jezelf
– Vanuit eigen kracht die dingen in je leven doen die jou blij maken

Neem dan contact op met esther@ontmoetingen.com of bel 06 138 52 228. In een gesprek onderzoeken we je behoefte en kijken we of het programma aansluit bij waar jij naar verlangt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *